Невероятно, но факт: Паразитите в организма, Световната конспирация, Природата и балъците


(четиво за тези, които имат силата и самочувствието да действат, да експериментират, да откриват, да променят, да помагат и да носят лична отговорност)

   ВЪПРОС:
   „Емо, напоследък много пишат за паразитите в организма и болестите, които предизвикват. Има ли нещо вярно?“

   ОТГОВОР:
   ИМА, че и оттатък.

   ПЪРВО: Паразити има, винаги е имало и ще има. Те са животинки, както всички други – искат да живеят и да се чувстват добре.

   Точно, като нас.

   ВТОРО: Паразитите не са ни врагове, не и в макро-биотичен смисъл.

   Те съществуват съвместно с нас, а не въпреки нас. Т.е. те и ние (хора, животни, растения, едноклетъчни, кислородни и безкислородни микроорганизми и билиони други) сме единно цяло – както вълкът и сърната, лъвът и тревопасното, слонът и дървото, китът и планктонът, нашите дробове и въздухът – примерите са безкрайни, защото природата на нещата е неизмерима.

   Разберем ли го, осъзнаем ли го, почувстваме ли го – механизмът ни на съществуване, начинът ни на живот и възможността за осъвместяване с всичко около нас, придобиват ново съдържание и мотивация.

   ПРИРОДАТА, Времето и основният принцип на мирозданието – Принципът на Единство – са се погрижили ние и паразитите да имаме свои, частично припокриващи се, планетарни, относително спокойни, биологични ниши.

   Това планетарно и космическо единство удивително напомня на съвместното, единно функциониране на хората и организациите („комуни“, оттам и понятието „комунизъм“) в романа „Утопия„. Написан е от сър Томас Мор през 1516 г, след като години наред е общувал с естественици, наблюдаващи единството между животинските, растителните видове и всичко останало, накратко – Природата.

   Когато нещо тръгне агресивно против друго (няма го никъде, освен в отношението на човека към себеподобните и околната действителност), се поражда напрежение, започват колизии и падат жертви.

   Така става винаги, когато тръгнем срещу Природата.
   Губим.

   Просто и разбираемо е.

   ТОВА НЕ СА ФИЛОСОФИИ и празни приказки: Това е практически план, техническо осмисляне, откриване на работещите взаимозависимости, стратегически поглед и набелязване на конкретни тактически и ежедневни действия.

   Казано точно: Това е единствената работеща програма със 100% ефективност, съществуваща откакто свят светува.

   ПРОДЪЛЖИМ ЛИ в личен (обществен, гео-политически) план да упорстваме с методиката на изолирането, отблъскването, противопоставянето и унищожаването (фармацевтика, препарати, антибиотици, псевдо-унищожители на паразити, ваксинации и пр.), резултатът ще е същият като до днес:

– все по-болни хора, все по-обременени, пълни, астматични и болнави деца и все по-голяма личностна и обществена деградация.
– все по-всеобхватна безизходица.
– все по-голяма безнадежност и страх.

   НАКРАТКО: Докато се страхувате, пазите, прикривате, отделяте, защитавате и противопоставяте – винаги ще бъдете жертви.

   Никой не е роден като жертва.

   Дали ще се превърне в такава, зависи от мисленето, вярата, начина на живот и разбирането за механизмите, по които функционира светът.

   КОЙ ИМА ПОЛЗА от изкуствено създадената ситуация?

   Знаете го.

   Отговорът е същият, като този на въпросите:
– „Кой настоява за подписване на ТТИП?“
– „Кой пусна предварително подготвената и непретопяема маса от мюсюлмани в Европа?“
– „Кой цели разделянето на човечеството на слаби, озверели една срещу друга, фракции – не национални държави, не народи с бит и традиции и не хора с човешки индивидуалности?“

   В кръга на майтапа и идиотизма, най-тъпият отговор е, хе, хе, Путин и руснаците.

   ПРЕЗ МИЛИОНИТЕ ГОДИНИ оцеляване в пустошта, човек е утолявал и залъгвал глада си с вода и растения – треви, плодове, корени, грудки. Така е изградил естествен, повсеместен, общочовешки генетичен, физиологичен рефлекс на първоначално водно-растително пречистване и едва след това е идвало месното (почти на 100%) хранене – птица, животно или риба.

   ПАРАЗИТИТЕ имат своя среда вътре в нас. Не можем да ги изгоним изцяло (не е и необходимо, защото ще се разболеем), но можем да намалим до минимум възможностите им за съществуване.

   Направим ли го, те се оттеглят сами.

   Това става с начина ни на хранене и движение. Тръгнем ли по пътя на препаратите и фармацевтиката, създаваме среда за други паразити или за същите, но вече мутирали и приспособени.

   ХРАНЕНЕТО: Запомнете:

   1. Всяко хранене започва с две чаши вода, сок от лимон и лъжичка оцет. Мед – по желание.

   2. След водата – ябълка. Не малини, дини, круши, смокини, банани, а – ЯБЪЛКА. Искате ли здраве, ябълката е първа (на светлинни години) преди всеки друг плод.

   3. Във всяко хранене (без закуската) трябва да присъства сурова зеленчукова салата. Кореноплодите (ряпа, цвекло, хрян, гулии, моркови) имат особено силно въздействие върху физиологичната чистота.

   ГЛАДУВАНЕТО е част от механизма на хранене.
   Без гладуване – здраве няма.

   Всеки ден започва с гладуване и спорт – половин час, един, два, три, дори четири часа след ставане. Храненето е часове след ставането, като първи са, разбира се, водата, лимона, оцета, меда и ябълката.

   (Вече знаете защо. Решим ли да вървим против хилядолетията и природните закономерности, отиваме на кино)

   Един ден (при пълните хора – два) в седмицата се кара само на вода в минимално до средно количество.

   АМИ СЕГА?

Всички ферментации (кисело зеле, плодове, млечни, зърнени, алкохол) са естествени регулатори на паразитното ниво в организма.

   Което ви харесва и ви допада (стига да е в умерено количество) – слагайте го на масата и – майната им на фанатиците.

   ЗАБЕЛЕЖКА: Това са общи препоръки. Разговори, въпроси, диети, програми – на съобщения и по телефона.

   НА ВЪПРОСА възможно ли е, чрез (рекламни) чайове да се нормализира опаразитяването на организма, отговорът е НЕ. Все едно да поръсим със светена вода крайградското сметище и да очакваме то да изчезне.

   Може да пиете каквото си щете, да приемате препарати и фармацевтични субстанции, да се надявате на тази или онази (магическа) билкова, хомеопатична отвара, но:

1. Не намалите ли месото,

2. Не намалите ли въглехидратите и сладкото,

3. Не започнете ли да гладувате (частично, еднодневно, неколкодневно),

4. Не вкарате ли вода и плодове на гладно и зеленчуци по време на хранене,

… забравяте за вътрешната чистота, за организъм без слуз и без паразити.

   СПОРТЪТ И ДВИЖЕНИЕТО

Ние сме кислородни същества. Кислородът участва активно в обмяната и движението на всичко по Земята – при едни организми е жизненоважен за дишането и оцеляването, при други е отпаден продукт, при трети – катализатор на обменните процеси.

   Колкото по-вплетен в жизнените процеси е кислородът – толкова повече и по-активна е енергията ни. Паразитите вътре в нас са безкислородни създания и колкото по-наситени са тъканите ни с кислород, толкова по-малко са паразитите и въобще заболяванията.

   Мускулната тъкан е изобилие от активен кислород, докато мазнините убиват, изгонват и похабяват кислорода. Колкото по-добра е мускулната ни кондиция, толкова по-добър е обменът на енергия и толкова по-качествено усвояваме кислорода.

   Е – нужни ли са повече приказки, за да започнете със спорта още в този миг?

   В КРАЯ:
   Нищо ново под слънцето – всичко си е пред-, пред-библейско.
   Старо, та чак отлежало.

   Тия, дето искат нещо ново – да си купят последния модел айфон.


П.С: Ако сте съгласни с написаното или тази статия ви е харесала, може да получавате най-новите публикации директно на имейл. Запишете се като натиснете бутона по-долу! 

*** Нова публикация всяка неделя! ***

Записване от тук >>

 

Вашият коментар