Киселини лечение – Човекът в сянка: “Кисело, по-кисело, най-кисело”

(супертайна, секретна информация от тайната агентура на Здравите Хора)

ВЪПРОС: “Често ми излизат киселини, Емо и лекарите се съмняват, че имам гастрит. Не спазвам диети, но мисля, че не преяждам. Казаха ми да не използвам лимонов сок, защото е много кисел. Какво може да се направи?”

ОТГОВОР:
Очевидно, за вкиселения, нечетящ, активно неграмотен мозък, между лимоновия сок и сярната киселина съществува неопровержим знак за равенство.

Все едно да приравним Шекспир с чалга-текстовете и стихоплетството в обществените тоалетни.

Фейсбук и т.нар. “Минстерство на образованието” активно съдействат за това.

ПЛОДОВИТЕ КИСЕЛИНИ, както и в някои зеленчуци (домат, зеле, лук, люти чушки и др.), са кисели и люти само на вкус. В съчетание със слюнката и стомашния сок те се превръщат в алкална субстанция, която прочиства стомаха и червата от налепи, бактериални огнища и паразити.

НАПОСЛЕДЪК ФБ-пространството се наводни с публикации за паразити и, уж, чудодейните еликсири, с които да бъдат премахнати.

Истината е, че паразитите, както и болестотворните бактерии, са следствие от ужасяващите, несмилаеми хранителни комбинации (плюс поглъщане на течности по време на хранене), превръщащи стомаха и червата (буквално) в помийна яма – благоприятна среда за всякакви осмо- и дванайсетокраки микро-динозаври и глистоподобни чудовища. Тези популации, рожби на мръсотията, са анаеробни (живеят без наличието на кислород) и, попаднат ли в наситено кислородна среда, умират.

ВСИЧКИ термично обработени (печени, варени) храни (повече или по-малко) са обезкислородени, т.е. поддържащи паразитните народи там долу.

Обратно: суровите плодове, зеленчуците, киселото зеле, плодовите и зеленчукови сокове, грудките – гулия, хрян, цвекло, ряпа, моркови, както и руският квас, оцетът, киселото мляко (ако е истинско), покълналото жито – през една-две-три химично-физиологични реакции дават алкална (кислородна) среда.

В алкалната среда болестотворни бактерии, паразити и интервенти не виреят, а имунната система се справя спокойно с вражеските “навлеци”.

ПЛОДОВИТЕ КИСЕЛИНИ пресичат всяка храна (без киселото мляко – ако е истинско) и затова, щом искаме здраве, консумираме плодовете на празен стомах – половин час преди сядане на масата.

Плодовата маса и киселини разлагат наслоената, болестотворна, крайно киселинна, стомашно-чревна лигава “тиня”, неутрализират я и я изпращат към депата за отделяне и изхвърляне извън тялото – лимфа, кръвоток, лигавици, дробове, дебело черво, бъбреци, кожа.

Така всяка храна (добре сдъвкана и ослюнчена) започва на чисто и досегът и с храносмилателните сокове е директен.

По този начин се премахват предпоставките за разяждане на стомаха и червата, които познаваме като гастрит, язва и колит. С разумен подход, всеки гастрит и язва си отиват до четири-пет-седем месеца.

ОТНОВО ЗА КОЛИЧЕСТВОТО:

И най-качествената храна, приета в огромно количество, надхвърлящо възможностите на стомаха, се превръща в отрова.

Всяко по-голямо количество води до киселини, които:

1. Доведени до кръвта, отравят целия организъм.

2. Подкиселяват и изсушават тъканта на стомаха и червата – оттам гастрити, язви и пр.

3. Отровеният организъм реагира с чести болестни състояния:
настинки
грип и вирусоподобни, буквално предизвикани (от самите нас) инфекции
– храносмилателни разтройства
– болести на лигавиците и свързващите органи (уши, нос, гърло, бъбреци, пикочно-полови – цистит, простатит и пр.)
– с напредване на годините – тежки и необратими, злокачествени заболявания.

4. Водят до общо състаряване, отпускане и “сгрухване” на цялото тяло.

(ЗАБЕЛЕЖКА: Въпроси, съвети, програми – на съобщения.)

НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ, не хабете енергия и не влизайте в спор с черногледи, празноглави, агресивно-неуки хора и простаци, чиито приказки са от сорта: “Няма изход, всичко е отровено, всичко е ГМО, каквото и да ядем, да пием, както и да спортуваме, изходът е един и същ.”

Тези, ъ-ъ, плужеци, са непроменими, бетонни в неграмотността и монолитната простотия. Ако решат – ще дойдат и ще чуят. Ако не – да си седят в дупката на отчаянието и да копаят дъното.

Контактувайте с бодри, енергични, действени, интелигентни, настроени за знания и промяна, хора.

А още по-добре: Бъдете вие – да, точно вие! – тези хора.

В КРАЯ:
“Къде – ако не тук?
Кога – ако не сега?
Кой – ако не ти?”

Чели сте го, нали?
Ами – действайте.


П.С: Ако сте съгласни с написаното или тази статия Ви е харесала, може да я споделите от бутоните по-долу, за да достигне до повече хора.

Leave a Comment

Ако си съглсен с написаното до тук,
може да харесаш страницата във Facebook!

Емил Златев - здраве, спорт, хранене