Хеликобактер пилори, Световната конспирация, ние българите и здравето. (наблюдения и практика)ВЪПРОС: “Емо, често страдам от киселини, от подуване и ми предписаха антиациди. Скоро си пуснах изследвания и се оказа, че съм заразен с Хеликобактер пилори, а имам и полипи на дебелото черво. Какво мога да направя?”

ОТГОВОР:
Има данни, че любителите на войната в НАТО разработват много мини-мини-танк, който да влиза под вражеските танкове и ракетни установки и да ги взривява.

Ако, разбира се, преди това някое куче не го е препикало да му гръмнат чарковете или някоя разхождаща се мечка не е стъпила отгоре му.

Та, изчакай, да миниатюризират танка съвсем, като нанотехнология в стил “Матрицата” и изпий един “танк” с чаша вода. Щом цопне сред хеликобактериите в стомаха ти, натискаш копчето на дистанционното и бойната джаджа ще ги гръмне всичките.

И, хе, хе – ТНЕ ЕND с хеликобактер пилори.

ЗНАЕТЕ ЛИ, че има обширна медицинска статистика обхващаща хранителните навици на хората и съответните заболявания?

Относно т.нар. Хеликобактер пилори:

1. При хората, които започват храненето с вода и плод (на гладно), Хеликобактерията се среща точно… 0.0000 процента.

2. При хората, които се хранят в стил “предястие, аперитив, първо, второ, трето с плодове за десерт” – Хеликобактер пилори се среща на 35-45%

3. При хората, които редовно вземат препарати против подуване на стомаха, против киселини и хапчета за изхождане, Хеликобактер пилори е Златното яйце на фармацията и медицината – над 70%.

Т.е?

ЕДИН ДОЦЕНТ, мой приятел, казва, че природата не търпи празнота. Има предвид, че когато с химическите препарати против подуване и газове бъдат унищожени нормалните бактерии в стомаха и червата, на тяхно място идват нови.

Една от тия “нови” популации е именно Хеликобактер пилори.

Насила доведена и изкуствено размножена.

ЕСТЕСТВЕНАТА ЗАЩИТНА БАКТЕРИАЛНА популация в храносмилателната ни система унищожава всичко вредно, прието през устата. Обстановката в стомаха е твърде непригодна за външните болестотворни агенти: от една страна първата стража – слюнката, после стомашната солна киселина, накрая защитните бактерии и агентите на имунната система.

Много е трудно да бъде преодоляна тройната защитна линия.

Когато, обаче, полуразложената, отпадъчна слуз от предното хранене, останала по стените на стомаха и червата, не бъде отмита и редовно отмивана (от вода и сурови плодове на гладно), тя се смесва с новоприетата храна.

Получава се отвратителен, псевдохранителен, несмилаем, болестотворен продукт, водещ до подувания, газове и киселини.

И така по три-четири-пет, дори шест пъти всеки ден – от ранно детство, през съзряването, юношеството, младата възраст…

И тук някъде, ако не и по-рано, лека-полека, в началото незабележимо, започват “кофти” обратите.

ВМЕСТО да подходят с промяна в начина на хранене, над 90% от хората тръгват по пътя на фармацевтичното третиране на проблемите. От което разбира се, полза имат именно фармацевтичните звена по веригата – научни екипи, фирми за оборудване и заготовки, рекламни агенции, пи-ар колективи, телевизии и накрая – разпространителите на готовия, уж, лекарствен продукт.

Здравето – моето, твоето, вашето, на всички нас и децата ни, не е в менюто.
Важни са парите.

Разбира се, най-отгоре стоят транс-националните мега-корпорации, командвани от крайно ограничен световен елит, жадуващ за Нов Световен ред.

Костеливи, сбръчкани мултимилиардери, дядковци без човешка душевност и човешки възприятия, за които да подпалят война тук, да направят преврат или цветна революция там, да унищожат няколко десетки милиона души или цяла държава, е като да отпият глътка чай.

В ЛИЧЕН ЗДРАВОСЛОВЕН и храносмилателен план, ако приемаме антиацидни препарати, се получава:

– човек с унищожени защитни бариери пред развитие на външни бактериални интервенти.

– нарушен синхрон между отделните физиологични дейности: слюноотделяне, отделяне на стомашен сок, нарушена перисталтика, непълно изхождане и потисната имунна система.

– над 70% вероятност от зараза с Хеликобактер пилори, развитие на различни видове гастрит, патологични промени в стомаха, в тънките черва и необратими болестни промени в дебелото черво, които водят до колит, полипи, тумори и рак.

– редовна, финансово благодатна “зараза” с всичките раздухвани страхотии: свински грип, птичи грип, грип тип А, Б, С и който се сетите, задължителен срив и изтощение на имунната система, ухапване от кърлежи (комари, буболечки) плюс задължително обуто с маратонки ходило (пари в обувната промишленост) и алергии – от полени, от чист въздух, от какво ли не и…

Да?

Наливане (again) пари във всички помощни индустрии (командвани от Ония, Сбръчканите), но на първо място във фармацията, медицината и – кръгът се затваря отново.

Както се вижда, масовият срив на здравето е, както финансово програмиран, така и плод на личната глупост, невежество, мързелива инертност и безотговорност спрямо самите себе си и бъдещето на собствените ни деца.

Моментният гастрономически кеф… е над всичко.

ТЪПИЯТ ВЪПРОС, който всеки може да зададе, е:

“По дяволите, ние хора, които мислят, разсъждават, проучват, имат образование, борят се за познание, за откриване естествените закони на природата, космоса ли сме или?… “

Или – какво?

Или аморфна, безмозъчна, егоистична, робска, дебилна маса, без чувство за самосъхранение и реална защитна нагласа към собственото си поколение? Маса, на която дори не и трябва овчарска тояга и куче, защото сама, все едно е зомбирана, унищожава себе си, децата си и възможностите да излезе извън програмираната посока…

От кого?

Е… от Ония.
За които, платени клакьори говорят под път и над път, че ги нямало, че всичко е Прекрасна Демокрация и Евроатлантически Ценности.

И отговорът – вашият, осъзнат, личен отговор е?…

НАШИЯТ ПРИЯТЕЛ – ГЛАДУВАНЕТО:

Гладуването е метод, към който трябва да се подхожда разумно, с много разбиране и вслушване в реакцията на тялото. Оставено само на себе си, нашето тяло много бързо и безкомпромисно поставя вътрешните процеси в баланс – унищожава интервентите, възстановява алаклно-киселинното равновесие и разпределя необходимото в съответствие с истинските физиологични потребности.

От десетки години, когато е необходимо, препоръчвам и предписвам (наред с цялостна, изготвена от мен спортно-хранителна програма) средното по дължина гладуване – до три-пет дни.

Краткото, редовно, периодично гладуване (по един ден всяка седмица) или т.нар. утринен глад (без храна до три-четири часа след ставане) по време на който се спортува усилено, е нещо, което:

1. Препоръчвам на всеки след 30-годишна възраст.
2. Самият аз следвам редовно.

“Утринният глад” е бил неотменима част от трудовото ежедневие на българите отпреди 60-100 години и назад в миналото – ранно ставане, къщни дейности, хранене и приготвяне на животните за нивата, кърска работа и (едва!!!) след 3-4-5 часа работа се сяда за първото хранене (закуска).

Т.е. ако нашият прадядо е ставал в 04-05 сутринта, закуската е била около 08-09:00 най-рано.

ПАТРИОТИЧЕН И ФИЛОЛОГИЧЕСКИ СЪВЕТ: Ако наистина (имам предвид наистина) искате да разберете и да научите как са се хранили нашите деди, четете българските класици – Елин Пелин, Йовков, Вазов и пр.

Интересувайте се от българската история, от обичаите и начина, по който са живели предците ни, защото това е част от достойнството, което са ни завещали, което трябва да носим и да предаваме на децата си.

Всеки ден, в който не го правим, е пропилян.

Разговаряйте с децата, давайте им да четат и не се оставяйте на опропастената, изменнически и предателски опустошена… съвременна българска образователна система.

Тя обслужва интереси, насочени към унищожаването ни.

Е, ще им се оставим ли или (всички заедно) ще ги сдъвчем с парцалите?

ПРАКТИЧНО И НАКРАТКО:

1. До четири часа след ставане от сън сутрин (ако ставате рано), не яжте нищо – пийте вода, правете гимнастика, спортувайте или просто отидете на работа.

2. Първото хранене сутрин да е суров плод, предхождан от две чаши (може и да е топла) вода.

3. Всяко дневно хранене започвайте с указаното в точка (2).

4. При хранене спазвайте правилото на “двете шепи” – количеството поета храна да не надхвърля обема, който можете да загребете с две събрани шепи.

5. Спортувайте два пъти дневно – утринна гимнастика и повторението и вечер.

6. Три-четири пъти седмично тренирайте на открито или в зала.

7. Бъдете редовно на чист въздух и в движение.

8. Ако е необходимо, провеждайте 2-3-4 пъти годишно гладуване на вода – два-три до пет дни. Но е добре да се посъветвате със специалист.


ЗАБЕЛЕЖКА: Въпроси, консултации, програми (за здраве, спорт и хранене) – на съобщения.

НАШЕТО ТЯЛО е в непрекъснато самообновление. За три-пет-осем месеца до година клетъчния ни профил се подменя и става напълно нов.

Тогава – защо, по дяволите, боледуваме?

Още веднъж:
Как е възможно да боледуваме тежко, изтощително и (често) необратимо, след като постоянно дълбоко в нас се образуват нови, (уж) чисти, почти като на бебе, клетки и клетъчни структури?

Като на бебе – я, пак?

Истината е, че новообразуваните клетки зависят изцяло от качеството на Водата и Храната, които поемаме, от вътрешната чистота и въздуха, който дишаме.

Ако от ставане започваме с цигарата, кафето, пържените, сладки, мъртви храни, с нераздвижено, потно, нечисто (отвътре) тяло – чисти и “бебешки” ли ще са новите, родени от отрови, клетки или предварително изтощени, обременени и обречени?

И обратно:

Ако променим храненето, ако в ранните утрини сме на чист въздух, сред зеленина, планини и вода, ако използваме всяко свободно мигновение за движение и активност, клетките, които образува нашето тяло, ще са чисти, свежи и бистри – малки телесни балончета, пълни с енергия и здраве.

Толкова е просто, че и дете ще го разбере.
А ние – възрастните?


В КРАЯ:
Добре е да сме от страната на простичкото.
Не сме по-различни от децата.


П.С: Ако сте съгласни с написаното или тази статия Ви е харесала, може да я споделите от бутоните по-долу, за да достигне до повече хора.

Leave a Comment

Ако си съглсен с написаното до тук,
може да харесаш страницата във Facebook!

Емил Златев - здраве, спорт, хранене