Ойларипи или “Как натикахме природата в тигана… “

Ще четете за:
– не се поддавайте на заобикалящата ни безпросветна глупост
– и виновниците за сегашното дередже са?…
– съд за убийците на децата ни ли, казахте?
– в природата няма неравновесие
– за босото ходило и земята (дървото, камъка, пясъка)
– въздухът вкъщи и въздухът в планината (на морския бряг)
– емоции сред природата и психопатията на градското ежедневие
– естетика сред природата и естетика сред градския бетон
– да завъртим прожектора към здравето
– здрави бъбреци, здраво сърце, здрави кости и силна имунна система
– какви са вашите желания, приятели?
– реалността, която се опитват да ни пробутат за конспирация
– от коя страна на здравето искате да сте, приятели?
ВЪПРОС: “Емо, имам бягаща пътечка вкъщи. Мога ли да изграждам силна имунна система на нея, че ме е страх да изляза сред хората?”
ВЪПРОС: “… и знам, че босоходството помага, затова го практикувам ежедневно на килима вкъщи. Това върши ли работа?”
ВЪПРОС: “Един доктор казал, че плешивите мъже и тия над трийсет ще се разболеят от коронавирус, Емо и вече въобще не излизам никъде. На трийсет и две съм и не искам да умирам.”

ОТГОВОР:


За ужасяващата безпросветна глупост и неконтролируем страх, граничещ с истерия, които бликат от трите въпроса, са виновни както самите хора, така и унищоженото образование, но…

Но на първо място са сбирщината крадци, наречена “правителство”, официалните медии и НОЩ, разбира се.

Това са продали се за пари, влияние и гаранция за собствения си живот нищожества, които умишлено, целенасочено и постъпателно изпълняват наставленията на престъпниците от Високата Порта (СЗО, МВФ, ЕКЗ, Демократическата партия на САЩ и пр.).

Не им се вързвайте, приятели!

Времето им изтича, но те не го знаят.

Ако държите да сте Хора и Човеци, помнете, че природните закони не зависят от униформи, политика, пари и власт.

Природните закони са там и ние щем не щем, ги спазваме.

Тръгнем ли против тях, се разболяваме и умираме.

Или довеждаме държавата и народа до под кривата круша.

Вървим ли в крак с Природата, дори и насред чумна епидемия да скочим, ще си останем здрави и читави.


В ПРАВ ТЕКСТ:

Не са вярващи тези, които влизат с маска в църквата: общуването им с бог, в който, уж, вярват, не струва и пет пари.

Не са лекари тези, които използват телевизията, за да плашат хората: освен, че са престъпници, дипломата им не струва и хартията, на която е напечатана.

Не са държавни ръководители тези, които изпълняват чужди поръчки и унищожават собствения си народ: те също са престъпници и дори Народният Съд (и самата идея да бъдат съдени официално) е прекалена милост за тях.


В ПРИРОДАТА, приятели, другари и другарки, няма неравновесие.

Неравновесието (страх, предболестни симптоми, болест) го създаваме ние с неразбиране, липса на знание, с мързел, с бездействие или с погрешно действие.

Колкото по-близо сме до естествените природни условия (хранене, облекло, бит, емоции, светоглед, вяра), толкова по-здрави сме.

Тръгнем ли по пътя на здравето, ничие мнение, медийно облъчване или заплашително внушение от престъпното котило политици, псевдо-лекари и учени-социопати не може да ни повлияе.

НЯКОЛКО ПРОСТИЧКИ ВЪПРОСА (по снимката)

1) МОЖЕТЕ ЛИ да поставите знак за равенство между допира на босото ходило с дървото (земята, пясъка, водата, камъка) и тътренето из къщи?

Ако решите, че ходенето по килима (мокета, пода) вкъщи е равностойно на вървенето бос по ствола на дървото, вие сте интелектуално-познавателен и образователен дебил.


2) МОЖЕТЕ ЛИ да поставите знак на равенство между мотаенето гол до кръста из хола под климатика вкъщи и естествените слънчеви лъчи, които обливат голата кожа насред гората (поляната, планината, брега)?

Ако допуснете, че двете са едно и също… виж края на №1.

3) МОЖЕТЕ ЛИ да допуснете, че въздухът в дома ви, дори при периодично отваряне на прозореца/вратата, е един и същ (с едно и също качество) като този в гората, на морския бряг, край реката, водопада или в планината?

От едната страна е въздухът на примирението, на наведената глава и липсата на собствена воля. От другата е дишането с пълни гърди, широтата, простора и свободата.

Ако отговорите с “да” (с “почти” или “е-е-е, какво толкоз”), очевидно сте от овчото стадо, дето си заслужава маските, мерките, управниците, НОЩ и ваксините.

Но не отваряйте и дума за Аспарух, цар Симеон, Калоян, Паисий, Кочо, Ботев и Левски.

Не ми говорете за Шипка, Сливница и Плевен.

Ще ги оцапате.

4) МОЖЕТЕ ЛИ да поставите знак за равенство между емоциите, усещанията, чувството за простор и релакс насред гората (планината, морския и речния бряг) и психологическото си състояние между четирите стени в най-хубавата стая, която имате?

Ако кажете “да”, вие сте не само дебил, но и емоционално осакатен индивид и, ако имате и деца… жална им майка.

5) МОЖЕТЕ ЛИ да изпитвате същото естетическо удоволствие от тишината и спокойствието в гората от една страна и от друга – градския живот, в който времето все не достига, пълния идиотизъм на обществена организация и законово насложената безчовечност в, уж, междучовешките отношения?

Ако и тук имате колебания или клоните към “да”… имате своя образ в края на №4.


ДА ЗАВЪРТИМ СВЕТЛИНАТА НАОБРАТНО

1) ИСКАТЕ отлично кръвообращение, добра терморегулация и работещи бъбреци? Искате спокойствие и силна имунна система?

Решението е: ходете боси, когато и където можете, но за предпочитане е навън сред природата.

Просто е: стъпвайки по земята, отдавате статичното електричество, а това автоматично отпуска всички тъкани и системи в тялото. Кръвотокът се извършва по-бързо, киселинността намалява, лимфната система работи на макс и резултатът е засилване на имунната система.


Има ли силна имунна система, няма болести.

2) ИСКАТЕ здрави кости, без остеопороза и много вит. D? Искате добро кръвообръщение, без инфаркт и стопяване на подкожната бяла мастна тъкан?

Просто е:

Ходете по възможност по-леко облечени (когато можете, бъдете голи) под преките слънчеви лъчи през лятото, а също така през есента и зимата.

Когато слънчевите лъчи редовно попадат директно върху кожата, вит. D ви е гарантиран.

Той играе основна роля в мастната обмяна, в запазването на калция в костите, в липсата на калциране на меките тъкани и кръвоносните съдове. Което отново води до спокойно кръвообращение, здрави кости и липса на мастни плаки.

Бързата обмяна стопява излишните подкожни мазнини, а това означава повече кислород в кръвта и тъканите. Наситеността с кислород изгражда силна имунна система.

Имаме ли силна имунна система, водим живот без болести.

3) ИСКАТЕ силна имунна система?

Просто е:

Кръвта и тъканите ви трябва да са буквално “наблъскани” с кислород, което се случва естествено, когато имате редовно физическо усилие (поход, разходка, тренировка) на открито и предимно в естествена гористо-планинска и естествена около-водна среда – реки, водопади, море.

Разбира се, за да имаме високо ниво на кислород в тялото, е необходимо и специфично хранене с превес на вода, сурови храни, малко количество на едно сядане и прости за възприемане комбинации.

КАКВИ СА ВАШИТЕ ЖЕЛАНИЯ, ПРИЯТЕЛИ?

Помните ли мисълта:


“Човек попада в капана на лъжата, ако тя отговаря на неговите желания”?

Ако нашите желания са да ядем повече, да пием повече, да живеем без да се движим, да седим само на топло и винаги (абсолютно винаги) да ни е комфортно и леко, това означава едно: че ние сме абсолютно лишени от чувство за отговорност:

– нямаме отговорност към себе си
– нямаме отговорност към семейството и децата
– нямаме отговорност към приятелите

– нямаме отговорност към народа и земята, върху която живеем

Ако имаме отговорност, тя ще ни подтиква към търсене на знание, към действия и изводи. Така ще трупаме опит, който ще ни даде възможност да сме полезни за себе си и другите и в труден момент да се притечем на помощ със съвет, с конкретна препоръка или физическо действие.

Липсата на отговорност води до едно: човек чака друг да му свърши работата, а той да се чувства жертва. Казано образно, овца, която чака помощ от вълка, който пък идва да я изяде.

Запомнете приятели: има ли овце, има и вълци.

Ако не си свършил собствената работа за здравето си, ще зяпаш в телевизора и ще чакаш НОЩ да ти помогне.

Ако не си наясно и не правиш нищо за имунната си система, ще се плашиш от всяко отваряне на прозореца, от всеки полъх на вятъра и от всяка студена капка вода върху себе си.

Ако не тренираш, не се храниш разумно, ако преяждаш, препиваш и пушиш, всеки сезон за теб ще е опасен и изпълнен с вируси – кой от кой по-ковиден и по-смъртоносен. Тогава ще се мъкнеш с маска сам в колата, в парка, в гората, ще търсиш други окаяници като теб и ще се събирате в овчи групички, които чакат спасение.

Страхливи и мързеливи нещастници, които вместо да поправят сами каруцата/колата си, седят и викат неволята.

Не искаме това, нали?

Не искаме да живеем в обречена безперспективност?

Не искаме овчо бъдеще за собствените си деца, нали?

Сега е моментът да покажем, че сме достойни за това друго, различно и светло бъдеще.

Казано иначе, за всяко настояще и за всяко бъдеще си има хора.

Какво е бъдещето, за което си достоен, ТИ, приятелю?

РЕАЛНОСТТА, КОЯТО НИ ПРОБУТВАТ ЗА КОНСПИРАЦИЯ


Пръскането от самолети с отровни, пулверизирани субстанции е факт и трябва да сме като прословутия (измислен, разбира се) щраус с главата в пясъка, за да не виждаме и да не знаем.

Задавате ли си въпроса, защо беше необходимо да не се тренира на открито, защо в момента спортът е забранен и защо насила биват налагани маски?

Ако за миг допуснете, че там, в министерските канцеларии се събират родолюбци, които милеят за народа, за вас и децата ви, отново би трябвало да не сте с всичкия си – това са безродни предатели, уплашени за живота си и те са готови на всичко, за да запазят властта, дори с цената на кръвопролития.

Накратко:

Огромна част от отровите, идващи от небето се неутрализират:
– от активните, преки слънчеви лъчи
– от пулверизираната (йонно раздробена) вода край морето, реките, водопадите
– от естествената отрицателна йонизация в горите и планините

– от цялостния механизъм на хранене (не толкова от продуктите, колкото от комбинациите, количеството и предхранителната хигиена)

Запомнете, предавайте, разяснявайте:

– през маската Не Преминават отрицателно заредени йони – т.е. наденем ли я, слагаме кръст на здравето. Отделно, самата маска генерира образуването на положителни (свръхзаредени, буквално разболяващи) йони.
– има ли затворено помещение и отопленост, отрицателната йонизация (основа на здравето) изчезва и имунната система отива на кино.


И така: 
Когато имаме продължително, силно, мощно, активно дълбоко дишане, причинено от физическо усилие и сме на някое от изброените (гори, планини, морски и речен бряг, водопади) природни места, тялото става (до голяма степен) неуязвимо за зловредното болестно влияние на химическите отрови.

Комбинирано със студови процедури (и отново дълбоко дишане) това води до почти пълно освобождаване от външните, тенденциозно изсипвани, разболяващи субстанции.


Прибавим ли и многото вода на гладно (чай, сокове), достатъчното количество сурови плодове и зеленчуци, олекотеното, но богато хранене и гладните паузи, се получава онова, което…

… онова, което днес никой във властта не иска: здрав човек, който води след себе си други здрави човеци.

Множество от здрави хора, които (почти) не зависят от официалната медицина, от фармацевтичните продукти, не се поддават на страх, на медийни страхови внушения, хора, които се организират в огромни, сплотени групи и общности и са истински опасни за върхушката, защото имат реално работещи знания.

В КРАЯ:

Изберете, от коя страна на здравето искате да сте.
Останалото е лесно.


П.С: Ако сте съгласни с написаното или тази статия Ви е харесала, може да я споделите от бутоните по-долу, за да достигне до повече хора.

Leave a Comment

Ако си съглсен с написаното до тук,
може да харесаш страницата във Facebook!

Емил Златев - здраве, спорт, хранене