С пагоните на дявола (външните заместители или истинските резултати)

Публикацията е за:

– смешки с нишадър и антибиотици
– моята К19 статистика
– здравна реалност или ФБ-локуми за лайкове
– различното изходно състояние на всеки
– да си дойдем на думата: витамин С
– онова, което искат жените
– пътьом из планинската пустош
– липсата на вит. С (ужас в бъдеще време)
– не се поддавайте!
– лесно е да спукаме сапунения мехур на К19
– вдигнете поглед нагоре!
– “деца сме на звездите и сме направени от звезден прах”

ВЪПРОС: “… и постоянно ми е студено, Емо. Може ли да се оправи това?”

ВЪПРОС: “Емо, нещата, за които пишеш са твърде сложни, твърде енергоемки. Примерно, за да излекуваме една ангина по твоите разбирания, е необходимо да спазваме сума правила, а всъщност е много по-лесно да натрием гърлото с нишадър или просто да пием антибиотик няколко дни и ще получим същия резултат.”


ОТГОВОР:

Същият резултат с нишадър?
С антибиотици?

Нищо чудно, че над 95% от хората са (явно или скрито) болни дотолкова, че се вързват на глупостите за К19-пандемия и на внушенията от телевизията, чиято цел няма нищо общо със здравето, а е свързана единствено с печалба, власт, контрол и типичната клинична картина на извратено-помрачена психика.


ДРУГИЯТ МАЙТАП е, че отново над 90% се вързват на приказките, че т. нар. К19 бил опасен.

За две години (откак тече операцията К19 на “Рокфелер, Гейтс, Ротшилд, Морган & СиЕ”) през мен минаха над осемдесет души (директно и индиректно, по телефона), които прихванаха Модната Грипна Зараза. Всички искаха съвет как да постъпят.

Тези, които не нарушиха много ежедневието си, спазваха (поне) минимална домашна вентилация на дробовете, минималното възможно движение, хигиенни процедури и хранене, изкараха болестното отклонение без тежки проблеми, за кратко време, възстановиха се в рамките на седмица и продължиха с нормалните, обичайни тренировки. В тази група имаше приятели и близки хора, за които нося отговорност. Това са над 95% от всички, които се допитаха до мен.

Статистиката, която си водя е стриктна и няма нищо общо с телевизионната.

Онези, които се поддадоха на паника, страх, телевизионни внушения и започнаха с антибиотици, направиха пневмонии, някои много тежки, а двама (от страната) бяха вкарани в ковид-отделенията.


ЗАЩО ОТВАРЯМ ДУМА?

Защото времената, приятели, другари и другарки, са вододелни.

Движим се буквално по ръба и днес е моментът да видим, дали приказките за здраве, дето си ги приказваме, вършат работа или са само нарцистични ФБ-локуми за лайкове.


РАЗЛИЧНОТО ИЗХОДНО СЪСТОЯНИЕ НА ВСЕКИ

Хората (а и лекарите) са склонни да поставят всички под общ знаменател: няма наднормени килограми, изглежда добре, значи е здрав човек.

И когато такъв “здрав” човек направи тежка пневмония, започват приказките (видя ли, че има зараза и е тежка?)

Ще ви дам пример:
Преди месец една позната от друг град, която изглежда добре, която доскоро минаваше между капките, която тренира относително редовно, но се храни както дойде (пача, шкембе чорба, десерти и пр.), попадна в телевизионната ковид-статистика на заболелите.

От месеци я предупреждавах, че с този начин на хранене рано или късно ще я сполети нещо. И, да, нещото дойде.

Прехвърли трапа, момичето, но тежко, с усложнения и рухване на психиката.


ДА СИ ДОЙДЕМ НА ДУМАТА: ВИТАМИН “С”
Почти 100% от хората са в постоянно ежедневно натрупване от липса на вит. С. Тази липса има (индивидуален) предел, отвъд който всеки човек се разболява.

Ще ви да конкретен пример-ориентир:
Ако нямате на ден поне един изцеден лимон с много вода на гладно, поне един суров плод на гладно и поне една богата, смесена, сурова зеленчукова салата (зеле, моркови, пипер, домати, лук, чесън и пр.), вие ежедневно се приближавате към болестната криза (настинка, хрема, гърло, ангина, отпадналост, висока температура, бронхит, пневмония, чревно-бактериална или вирусна инфекция и пр.), която ще избликва на два-три-пет или малко повече месеца.

Това е неминуемо, неотменимо и закономерно.

Понякога организмът се капсулира и изглежда, че човек, уж, не боледува, но това е затишие пред назряването на по-сериозни болести (някъде напред във времето са инсултите, инфарктите, деменцията, туморите, ракът), особено при наличието на тютюнопушене, алкохол, наркотици, преяждане, редовно смесване на храните или честа употреба на фарма-медикаменти.


ОНОВА, КОЕТО ИСКАТ ЖЕНИТЕ

Всички жени искат мека, копринена кожа, липса на тлъстини, строен силует, отлично храносмилане, бърза обмяна и здраве.

Е, мога да ви уверя, че да имате отлично храносмилане, бърза обмяна и всичко, което следва оттук, е невъзможно без ежедневно сериозно планиране на количеството естествен вит. С.

Без наличието на вит. С веднага се нарушава присъствието, разпределението и действието на всички останали витамини: Е, Д, Б-комплекс, А и пр.

Проблемът с витамините автоматично води до нарушаване на въглехидратната и мастната обмяна, усвояването на захарите, на калция, на микроелементите и въобще на всички основни физиологични процеси.

Намекът, надявам се, е ясен.

Но, приятели!

Да планирате зареденост с вит. С при наличието на тютюнопушене, кафе, алкохолни концентрати, редовна употреба на сладкиши, бели теста и захар, както и физически застой, липса на чист въздух и липса на дълбоко тренировъчно дишане, е невъзможно.


Напомняне:
За въпроси, съвети, консултации, програми (здравна профилактика, отслабване, напълняване и пр.) може да се свържете от тук!


СНИМКАТА, която е направена набързо, с обикновен телефон, пътьом из планинската пустош, показва отчетливо каква обмяна на веществата поддържам.

Няма мултивитамини.
Няма добавки.
Няма суплементи.
Няма протеин от кутии.
Няма (и никога не е имало) анаболи, обезмазнители, обезводнители и пр. отрови.

Здрава храна, много вода и чай, много пресни плодове и зеленчуци, редовни гладни паузи, редовна и непрекъсната тренировъчна дейност, много дихателна практика на открито, редовни закалителни и студови дейности и…

И много усмивки, настроение, контакти със стотици хора, топло човешко общуване и непрекъснато усещане за единство.


КАТО ПРЕСКОЧИМ познатите на всички симптоми от липсата на вит. С (проблем с венците, опадване на косата, суха кожа и нацепване и пр.), основният проблем, всъщност е… колапс на имунната система.

Ето защо трудното заздравяване на раните (при липса на вит. С) е толкова важен показател, който говори за:

– тежки нарушения в храносмилането
оттук
– тежки нарушения в кръвоснабдяването
оттук
– нарушено снабдяване на тъканите и органите с кислород
оттук
– студени крайници и общо усещане за студ
оттук
липса на енергия, загуба на жизненост, отпадналост
оттук
– спад и колапс на имунната система
оттук
– податливост на вирусни и бактериални интервенции

Мога да продължа със зависимостите, следващи една от друга, навързани в зловеща неразкъсваема физиологична верига, но идеята е…

Тези, които наистина (не на приказки) искат здраве за себе си и близките, да пристъпят към реална промяна в начина на живот (хранене, движение, близост с Природата, промяна в отношенията с хората, обогатяване на знанията, философия и вяра).

Такива хора стават приносители на светлина и надежда, стават опора за десетки други, които сега започват да си задават въпроси и така мощната лавина на знанието, усмивката и единството започва да мачка по пътя си мрака, страха и подчинението, което болните фашистки мозъци се опитват да наложат.


НЕ СЕ ПОДДАВАЙТЕ, ПРИЯТЕЛИ, СЪМИШЛЕНИЦИ, ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ!

Сгънете ли се, ще се сгънат и други, по-несигурни, по-податливи, по-слаби, по-самотни, по-уплашени, по-възрастни, по-незнаещи.

Можем ли да го допуснем?
Можем ли да предадем тия, които ни вярват?
Можем ли да предадем децата и невинността в очите им?

Можем ли да постъпим като платения с мръсни пари предател Горбачов, който навремето съсипа толкова страни, хора и съдби?

Можем ли да оставим света на извратените, жестоки, студени, змийски мозъци на шепа ненормалници, събиращи детска кръв и робуващи на мрачни, човеконенавистни ритуали?

Можем ли да загърбим познанието за Неунищожимия Живот, за Вселената, за Вечното Движение, за Всепроникващата Енергия и Безусловното Единство на безкрая заради страх, егоизъм или моменто съмнение?

Моят отговор е само един: Няма начин.

А вашият?


ЦЕЛИЯТ САПУНЕН МЕХУР с ковид-фокуса би се пукнал на мига, ако хората отворят прозорците, излязат смело на въздух, започнат да правят гимнастика, ако започнат да извеждат семействата си из планините, горите, парковете, ако намалят обема на храната, ако въведат гладуването в живота си, ако…

ако,
ако,
ако…

Ако усетят, научат и разберат, че всички сме мощен и единен човешки организъм.

Че не е необходимо да се делим и противопоставяме, защото онова, което ни събира е неимоверно повече, от другото, което е различно.


ВДИГНЕТЕ ПОЛЕД КЪМ ЗВЕЗДИТЕ
Различията, приятели, са нюансите на единството.

В космоса има различни звезди, звездни купове, стотици различни неразбираеми явления, абсолютно различни процеси и взаимовръзки.

Но нищо не е извън Всичкото и извън Цялото.

Нищо не може да се противопостави на Едно-то, защото в звездно-космически мащаб друго няма.

Говорете, разяснявайте, показвайте нагледно, създавайте единна Реалност и най-важното – живейте в единство.

Личният пример е над всичко.


В КРАЯ:
“Деца сме на звездите: направени сме от звезден прах.”

Думите са на Карл Сейгън, авторът на “Бледа, синя точица
А бледата синя точица е…
Кое?
Къде?
Кога?


П.С: Ако сте съгласни с написаното или тази статия Ви е харесала, може да я споделите от бутоните по-долу, за да достигне до повече хора.

Leave a Comment

Ако си съглсен с написаното до тук,
може да харесаш страницата във Facebook!

Емил Златев - здраве, спорт, хранене