Мечтаният корем или “Ухание в мрака” – от какво се определя телесната миризма на тялото

Ще четете за:
– Виторио Гасман и “Ухание в мрака”
– от какво се определя миризмата на тялото
– разпад и разложение в червата
– кастите и кофти темата за “Поза 69”
– как се почиства вмирисано помещение
– сухият релеф на корема
– погледнете нощем звездите

ВЪПРОС: “Емо, какво ще кажеш за лошата миризма на тялото и потта, от които страдат много хора? Има ли начин да се справим с това”

ОТГОВОР:
Помните ли филма на Виторио Гасман за слепия армейски капитан, който живееше в свят на мрак и ухания и определяше безпогрешно кой е около него, в зависимост от парфюма или телесната миризма, която излъчва?
Човек без зрение, който обаче разбираше и оценяваше стойността на хората много по-добре от виждащите.
“Ухание в мрака”, така се наричаше филмът, заснет по роман със същото заглавие.

ОГРОМНА ЧАСТ ОТ ХОРАТА използват средства за придаване на по-добра лична телесна миризма – парфюми, мазила, дезодоранти, гелове и пр.
Възниква, обаче, проблем, приятели, другари и другарки:
Вторично насложената изкуствена миризма създава лъжливо телесно излъчване, което мами рецепторите на околните и изгражда измамен психо-физически облик, който…
… който нито едно животно (особено кучетата) не би приело за реален, защото зад повърхностната, ефимерна, чужда миризма то усеща истинската.

Истинската миризма е част от реалния човек, един от първите щрихи, с които съзнанието ни го рисува и ние (до голяма степен подсъзнателно) решаваме дали да обърнем палец надолу пред бъдещия кoнтакт или да го вдигнем нагоре в смисъл на “Добре, да опитаме!”
“НЯМА НИЩО ТАЙНО, КОЕТО ДА НЕ СТАНЕ ЯВНО”
(Лука 8:17)

Миризмата на тялото се определя от:
– вида на храната,
– начина, по който работят стомaхът, червата, лимфата, венозната и имунната система,
– качеството на дихателния процес,
– степента на активно физическо движение.
Почти 100% от хората се водят и оформят поведението си по външни привидности – облекло, усмивка, успешен и котируем вид, общ изглед. И, за съжаление, в последните години, по външния вид (по връзките, кой стой зад гърба ви и от коя партия си) не само посрещат, но и изпращат.
Ако, обаче, съблечем човека и го оставим за два-три дни такъв какъвто е (без лосиони, одеколони, дезодоранти), ще видим доста по-различен образ, от онзи, с който сме свикнали.
Но!

Преди години, когато извършвах серия от гладувания с дълго захранване, се получи нещо интересно: дъхът, кожата, потта, урината, вкл. отделеното по голяма нужда излъчваха миризма на… портокали.
Никакъв, дори и най-малък намек за обичайната телесна миризма – само тая на портокали.
Което, разбира се, е съвсем нормално, при положение, че в продължение на седмица основното, което се приема е вода, прясно изцеден сок от портокал, ябълка и морков.
ЛОШАТА ТЕЛЕСНА МИРИЗМА е показател за:
– разпад и разложение
– застой на телесните течности
Всичко, което умира и се разлага, мирише (за нас) лошо.

Лошата миризма е индикатор, че трябва да променим нещо, тя е червена сигнална лампа за опасност.
Изводът е, че има ли лоша телесна миризма, трябва да се замислим за здравето си, защото процесите на разложение (застояла, несмляна и разложена храна, многобройни болни и умиращи телесни клетки) в един бъдещ момент ще доведат до болестен срив.

Неприятният мирис на потта и кожата са само върхът на айсберга, защото ги усещаме едва след като една хилядна част от мръсотиите в стомаха, червата, органите и клетките си е пробила път до кожата.

Щом тази хилядна част може да излъчва подобна миризма, как ли мирише тялото отвътре, ако бъде отворено?

Имах приятел коремен хирург и преди години той ми сподели, че “… нямаш си представа, Емо, как миришат хората, когато им отворя стомаха и червата! Прасетата, дето са прасета, миришат къде по-хубаво!”
Накратко: Мислете за неприятната телесна миризма като за седемдесеткилограмов труп, който се разлага в съседната стая и вие, вместо да го изхвърлите, вместо да почистите и да измиете помещението, само отваряте вратата и пръскате с дезодорант.

Колко време ще мине, преди да се отрови целият етаж и да стане буквално невъзможен за обитаване?
КАСТИТЕ И КОФТИ ТЕМАТА: ПОЗА “69”

Забелязали ли сте, как розовите бебешки гениталии, в хода на годините постепенно се превръщат в полови органи с тъмновиолетов, кафеникав, дори мръсно-сив цвят?

Ами анусът?

И той при бебетата е розовочервен, но при хората над 45 цветът му е мръснокафяв.

При немалко индивиди не само половите органи, но и интимната кожа от вътрешната страна на бедрата потъмнява и почернява.

Защо се получава така?

Запознати ли сте с кастовото разделение при индийците?

Най-нисшата каста (прослойка, дъното на обществото) са т.нар. шудри – работниците. Това са тези, които извършват всяка мръсна трудова дейност, вкл. изнасянето на телесни отпадъци, почистването на септични ями, изгарянето на трупове (тази тема е доста дълга) и пр.

Според легендите хилядите години работа в мръсотия, направила кожата им мръсно-сиво-черна, защото отровите се просмукали в телата им, а телесната миризма станала неприятна и невъзможна за отмиване.

Колкото и да не ни се вярва, точно това е основата, върху която се променя и цветът на гениталиите.
Да изброим:
– многогодишно задържане на мръсни, полуразложени и отровни телесни течности в ниския таз и просмукването им във всички околни клетки

– многогодишно недобро изхождане, което променя не само външния вид, форма и цвят на ануса, но променя и самата тъкан на дебелото черво – възли, уплътнения, тумори, ракови образувания

– многогодишно прекаляване с храни и алкохол, при което отровите се стичат надолу гравитационно и се задържат най-вече в тазовото дъно, но немалка част от тях отиват по краката и причиняват виолетови отоци и пр.

– многогодишна недобра работа на бъбреците и черния дроб, което буквално променя цвета на цялата кожа, а долу, където се утаява цялата отровна химико-минерална гама, цветът става символ на авто-отравянето.

– многогодишно лошо кръвоснабдяване с бедна на кислород и пълна с отрови, кръв

Приятели, другари и другарки:
Не става въпрос само за цвета на кожата, а за общо, уж, поносимо и, уж, леко, текущо тъканно самоотравяне, което…
… което променя дори вкуса и мириса на семенната течност, както и вкуса на овлажнителя на женските полови органи (Бартолиновите жлези)
И това (ако не промените цялостната си концепция за хигиена – хранене, пиене, спорт, дишане) се получава колкото и да ги миете, колкото и да ги обезмирисявате, колкото и да ги фъскате със специално подбрани дезодоранти.

Проблемът обаче е още по-обширен, защото неприятният вкус и мирис там долу, в последните двайсетина години пада главоломно по възрастовата стълбица и обхваща дори младежи под 30-годишна възраст.

Едва ли можете да си представите колко хора и семейства се обръщат към мен с подобни въпроси.
Обърнато на (кофти) майтап, можем да го прочетем в една от книгите на френския порно-писател Сан Антонио, където комисарят Берюрие разказва на приятеля си как е близал една красива, петдесетгодишна графиня “… абе, прекрасна е графинята, но леко намирисва по краищата там долу”

Кофти тема, нали?

Но пък реална.
КАК СЕ ПОЧИСТВА ВМИРИСАНО ПОМЕЩЕНИЕ
(съвети на боклукчията)
1) ПЪРВО:
Мръсотията трябва да се изрине, да се натовари в специализиран превоз и да бъде изхвърлена на позволено място.
Изстъргването, изриването и изхвърлянето на телесните отпадъци се извършва със:
– сурови плодове на гладно (поне два пъти на ден)
– сурови зеленчуци с основното блюдо (поне два пъти дневно)
– необработени зърнени храни (овесени ядки, жито и пр.)
– семена (суров сусам, ленено семе и пр.)
2) ВТОРО:
Измиването на вече грубо почистеното (телесно) помещение се извършва с пиенето на голямо количество вода на гладно преди всяко хранене.
За жените количеството е 400-700 мл, но може и повече.
За мъжете количеството е 600-1000 мл, но може и повече.
3) ТРЕТО:
Обеззаразяването на почистеното и измито (телесно) помещение се извършва, като към водата на гладно се прибави прясно изцеден сок от лимон, портокал или (по желание) грейпфрут.
Медът (в съобразено количество) е задължителен, освен ако имате проблем с кръвната захар.
Обеззаразяването се извършва задължително сутрин и вечер.
4) ЧЕТВЪРТО:
Проветряването на почистеното, измито и обеззаразено помещение се прави с:
– един гладен ден в седмицата или на две-три седмици
– дихателна практика (активно специализирано дишане)
– активен, интензивен спорт няколко пъти седмично
– многочасови интензивни походи и спортни дейности на открито

Не отварям дума за Цялостния Механизъм На Хранене, защото е дълга тема, изискваща много сериозна и предварителна подготовка.
СУХИЯТ РЕЛЕФ НА КОРЕМА е директно свързан с всяка от четирите точки и е показател за чистота на тъканите и липса на напрежение в храносмилателната и отделителната система.
Да, същият този релеф може да бъде постигнат и медикаментозно (в съвременния ГМО-бодибилдинг изобилства с всякакви фармацевтични чалъми), но ако целта ни е здравето, всички
– химически
– фармацевтични
– изкуствени
– фабрично синтезирани, уж, естествени
… препарати, добавки и пр. глупости, отпадат.
Говорим само за интелигентност, образование, съобразено хранене, тренировки, вяра и Цялостен Начин на Живот, приятели.
И без фотошоп, специално осветление и тайни фотографски трикове, има си хас!

В КРАЯ:
Достатъчно ясен съм, надявам се.
Не сме само лъскави обувки, тоалети и парфюмни ухания.
Не сме пари, успех, бедност, безизходица, протести, партии, маски, ковид-простотиите, Дълбоката Държава, плитките мозъци и “кой ще дойде после?”.
Всъщност, въобще не сме това.
Неизмеримо повече сме.
Погледнете нощем звездите и ще разберете.


П.С: Ако сте съгласни с написаното или тази статия Ви е харесала, може да я споделите от бутоните по-долу, за да достигне до повече хора.

Leave a Comment

Ако си съглсен с написаното до тук,
може да харесаш страницата във Facebook!

Емил Златев - здраве, спорт, хранене