Емил Златев е инструктор по карате, обща физическа подготовка (фитнес), йога и диетология с над 35 години опит.

Има завършено висше филологическо (Софийски университет) и висше спортно (Висш институт по физкултура и спорт) образование. Бил е състезател по плуване, тенис на корт и карате. Обучавал е полицейските части за бързо реагиране в градски условия СИГМА.

По настоящему преподава тренировки по йога, обща физическа подготовка (ОФП /фитнес) и карате в град Варна.

Във връзка с десетките, бих казал стотиците въпроси:

1. Благодаря на всички за интереса, с който четете публикациите ми. Радвам се, че пишат хора не само от България, но и от целия свят – мои бивши ученици, възпитаници в карате, в йога или абсолютно непознати, вкл. професионалисти, които имат активно, широко и разкрепостено отношение към здравето, спорта, традициите, науката, научните постижения, всеобщите взаимовръзки и човешките отношения.

2. Преглеждам абсолютно всички въпроси, които ми задавате, но е необходимо време. Въпреки, че ежедневно съм на тренировка, понякога по два, три, дори четири пъти на ден, на някои питания отговарям лично. Други, които засягат всеобщи проблеми, търсения и интереси, използвам като отправна точка за неделните публикации.

3. Публикациите тук са (крайно) съкратено издание на лекцията от йога-тренировката в неделя – това е формат, по който работя от десетки години. Тези от вас, чиито интерес е траен, нека се ориентират към посещаване на заниманията по йога и всички останали, които провеждам. Така ще имаме непосредствен, цялостен и разширен във времето контакт.

4. Програмите, които съставям (за хранене, здравословна профилактика, третиране на здравословните отклонения, спорт, тренировки за физическа форма, здраве и кондиция) са възможни и достъпни за всеки.

Подходът е:

– изпратете съобщение чрез формата от страницата с контакти;
– обадете се на посочения телефон;
– при възможност елате на тренировки,

След което ще договорим условията за изготвяне на съответния план, идейна посока или конкретна, работна програма.

Не се притеснявайте да харесвате, споделяте, да задавате въпроси, да коментирате рубриките и публикациите – те са, за да подтикват към търсене, градивна съпоставка и нови хоризонти.

За изготвяне на индивидуален хранителен или тренировъчен план или други въпроси моля използвайте формуляра на страницата за контакти.