Насила любов: слънцето и ракът на кожата: (в две части)

Ще четете за:

ПЪРВА ЧАСТ: ОСНОВА НА ГЛУПОСТИТЕ
– несъществуващата любов или шантаж до дупка
– “хората говорят” и празният буркан на пандемията
– мрак, дошъл от вековете
– опитните свинчета на СЗО и меките, демократични протести
– носете си новите маски, момчета

ВТОРА ЧАСТ: РАЗУМЕН ПОДХОД КЪМ СЛЪНЦЕТО

– слънцезащитните кремове, нефтът и Голямата Промяна
– практично: как да подходим към слънцето – в четири точки
– не забравяйте ежедневната гъвкавост
– какво трябва да запомним?
– всемирната енергия и Големия Път
– всички сме на Пътя

ВЪПРОС: “Емо, каква е връзката между слънцето и ракът на кожата? Сега е лято и много хора се притесняват да се излагат на слънце. Как да се предпазим?”

ПЪРВА ЧАСТ: ОСНОВА НА ГЛУПОСТИТЕ
ОТГОВОР:

По отношение на връзката между слънцето и ракът на кожата: връзката е… липсваща.

Буквално несъществуваща.

Изкуствено създадена и тиражирана взаимозависимост, която като липсващата любов в уговорените бракове, бива поддържана с пари.


Не с пари, а с огромни, немислими суми за подкупи, шантаж, заплаха, прикриване на престъпления, с масирана реклама на лъженаучни постановки и лъже-фармацевтика (отново пари) и задушаване (осмиване, принизяване) на хората, които (дори известни имена с научни титли) доказват аргументирано…

Доказват чрез истинската, забравена и изоставена вече наука, че царят е гол.

ЗА ТИЯ, дето ще скочат:

– “Абе, ти не знаеш ли, че ултравиолетовите лъчи!… “
– “Ами статистиката, която… “
– “Не си ли чувал, че по обяд слънцето… “
– “Има слънцезащитни кремове (фактори) и те предпазват… “
– “Цял свят говори… “

Та, за тия ще кажа:

В момента целият свят говори и за пандемия от и т.н.

Но ние, обикновените здравомислещи хора, потомците на още по-обикновените селяни, дето са крачили след Белчо и Сивушка и са грабвали брадвите, когато е необходимо, знаем, че пандемия няма.

Няма и епидемия.

Няма дори квартално огнище на зараза.

Нито пък вътрешноблокова вирусна опасност.

Няма опасност дори, ако някой с положителен тест вземе, че ти се изкиха в лицето.

Нищо.

Нула, умножена по безкрайност.

Вакуум, затворен в буркан, на който пише “лютеница”.

И овцете гледат, четат, зверят се, шушукат и не вярват на очите си… но вярват на надписа.

И купуват ли, купуват, празни буркани.

И се мъкнат ли, мъкнат с маски.


Вместо да идат и да счупят главите, на тия, дето им прибират парите за несъществуваща лютеница.

И, ако продължа за световната лъжа, наречена “пандемия”:

… няма нищо, което от медицинска и научна гледна точка да изисква каквито и да са мерки, действия, затваряне на граници, постоянна медийна информация, държавна намеса и пр.

Има само безумно, ненормално, извратено, подсъдно по всички човешки, морални и природни критерии, желание на шепа хора (не повече от няколко стотин в целия свят), които вследствие на

– генитично-родови малформации
– родословна девиационна обремененост
– абсолютно престъпна склонност към евгенични издевателства
– зависимост от религиозно-сатанински култове
– зависимост от наркотици
– родова човеконенавист, пред която Ханибал Лектър е като неопитна детска учителка
– клиничен, престъпно-наказуем стремеж към власт
– клинично обусловена психо-физиология, подвластна и съществуваща нормално само при наличието на кръв, насилие, мъчения, убийства по особено жесток начин…

Няма как да бъде обхваната цялата мръсна картина, но говорим за подобия в човешки облик, които завземайки по престъпен начин световната властова система, вкарват хората по Земята в реалност без бъдеще.

А тук, в България, престъпната, пост-потурлийска, пладнешко-крадлива предателска върхушка им ближе подметките и върви против народа си.

ОПИТНИТЕ СВИНЧЕТА НА СЗО


Чуете ли СЗО, разбирайте американските мегакорпорации, Уолстрийт, Федералния Резерв, Римския клуб, Дълбоката Държава и в дъното Рокфелеровци, Ротшилдовци, Моргановци, потомците на рода Вартбург и всичката родово-ненормална паплач, идваща от черния, неизчистен мрак на историята.

СЗО (както и печалният, разяден отвътре, Европейски Съюз) са просто кухи дъщерни организации на изброените – допълнителни ръце за доограбване и досъсипване на такива като нас.


Та, опитните свинчета на СЗО доскоро бяха изостаналите африкански (също тия от Южна Америка) държави около екватора, вкл. Индия…

… където необезпокоявани от никого, Се-Зе-Ов-ците инжектираха, ваксинираха, мажеха, караха да пият (медицински отрови) хилядите невинни туземци, подкарани като стадо.

Хиляди умрели след ваксина против СПИН… е, какво толкова?

Хиляди умрели след ваксина против Ебола… за доброто на…

Хиляди умрели от ваксина против полиомиелит в Индия… е, какво толкова?

Хиляди с рак на кожата след новия експериментален “фактор”… но, на кого му пука?

Хиляди умрели от… каквото се сетите, но нали ние сме добре?

Някъде тук са и (псевдо)”икономичните” електрически коли (литиевите батерии и хиляди отровени, умиращи деца), отравянето на почвата на стотици мили околовръст (кобалтовите мини), кражбите на националното водно богатство къде ли не по планетата, ГМО, измисленото Глобално Затопляне и какво ли не.

Сваляне на законно избрани правителства (помните ли думите на Илон Мъск “Ще сваляме с преврат, когото си искаме. Приемете го!”), поставяне на откровени престъпници начело на държави, заграбване на ресурси и довеждане на обикновения народ до нивото на безправни животни.

Над всичко – covid-планът за буквално затваряне на хората, разделянето и насъскването им едни срещу други, обезличаването им и превръщането (на оцелелите) в зомби-работници.

Както пее Папи Ханс, “всичко е точно”.

Та… носете си новите маски, момчета.

ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ

Големият проблем е, че щом в т.нар. “цивилизован свят” текат парите от заплатите-подаяния, милиардното, егоистично, без разбиране за бъдещето и живота си, не виждащо по-далеч от носа си овчо стадо по цял свят, вторачено в новия айфон (дрехи, къща, кола, джунджурийки) не иска да знае за масовите престъпления или, когато научи, си казва, е … какво пък толкова?

Сега Ония, Зловредните, чрез тукашните престъпници в Народното Събрание и правителството…

… опитват и са на път да превърнат в лабораторни свинчета теб, мен, нея, всички.

И децата ни, които уж, обичаме.

Децата ни, разбирате ли го?

А ние протестираме, разнасяйки плакати мирно, разумно и законно, като хвърляме безобидна тоалетна хартия пред неККви сгради и пазим да не ударим…

Кого, бе?


Пазим платените биячи и пазачи (именувани “полиция”), които хем си пазят заплатата на наш гръб, хем тръгват безскрупулно срещу ни, хем вардят Ония, в чиито кабинети и дворци трябва да нахлуем и…

… да извършим, каквото е необходимо да извършим (перифразирано по Ришельо)

Необходимо е не полицията да дава пресконференцийки, че разчитала на здравите нерви на служителите си (по думите на новия им главен шеф), а да бъдат благодарни, че народът все още се сдържа и не е тръгнал наистина – безогледно, с всичкия бяс, който блъска в гърдите му.

Наясно ли сте вече, че с тоалетна хартия и демократично думкане на тъпани точно тая работа не се върши?

Въпросът е простичък, като за балканци: Какво, приятели, трябва да стискаме в ръцете си, вместо дръжките на плакатите?

ВТОРА ЧАСТ: РАЗУМЕН ПОДХОД КЪМ СЛЪНЦЕТО

ВСИЧКИ СЛЪНЦЕЗАЩИТНИ КРЕМОВЕ и мазила се изготвят на основата на нефтени продукти.

Нефт, бе, хора!

Нафта, но обезмирисена, обезцветена и налята в лъскави тубички и шишенца.

Всички “слънцезащитни” кремове, попиват в кожата и буквално я лишават от кислород. Все едно да излееш пет тона нефт в градината си и да очакваш чушките, доматите, овошките и цветята да оцелеят.


Във всяка тъкан, която е лишена от кислород, избуяват цели колонии от освирепели ракови клетки. Ракът, като болест, е еманация на това какво следва, когато години наред “стискаме плътта за гушата” и не и даваме да диша.

Виждате ли колко просто, колко работещо и колко нагло е замислено: хем давате пари за кремове и мазила, докато сте здрави и хем участвате в дългогодишната агония на клиничната пътека, която накрая ви убива, но след като ви е обрала до шушка.

Накратко:

Искате ли някаква гаранция против рак на кожата, на първо място изхвърлете слънцезащитните кремове.

На второ, променете храненето си, но ще трябва да се обърнете към мен.

На трето, променете навиците и начина си на живот, но за това е необходимо да тръгнете по дългия път към промяна на самите себе си.

ПРАКТИЧНО: КАК ДА ПОДХОДИМ КЪМ СЛЪНЦЕТО?

Имам предвид подход без кремове и мазила.

Абсолютно всеки, дори хората с изключително, болезнено бяла кожа могат да извлекат полза от слънцето, но е необходим разумен подход в три стъпки:

1) ПЪРВО:

Съобразено времетраене под слънчевите лъчи: от пет-осем до десет минути в началото – всеки ден по изгрев слънце и малко след него.

Разбира се, говорим за лятото.

През студените дни и месеци това е част от закалителния процес (говоря за него по-надолу)

Започнете ли така, кожата ви ще започне да диша активно, ще свикне с щадящите утринни лъчи и ще можете да увеличавате излагането на слънце до половин-един час и повече след две-три седмици до месец.

Още веднъж:

Излизайте на походи рано сутрин, когато слънчевите лъчи са полегати. Можете да тичате по изгрев и след изгрев слънце, да тренирате на открито или да плувате. Бъдете почти голи (на поход, на тренировка), за да свиква кожата с въздуха, да усеща природата, да попива трептенето на всичко наоколо.


Както ви казах, за недълго време кожата привиква и то става лесно, напълно естествено, защото кръвосднабдената, изпотена и активно дишаща кожа започва да изглежда по съвсем друг начин. Болезнената белота се трансформира в матовост и в един момент разбирате, че вече (уж, необяснимо как) издържате все повече и повече на слънце.

Ще настъпи момент, когато въпреки типа (бял или много бял) няма да имате никакъв проблем със слънцето без оглед на часа през деня.

Но условието е: редовна, неотстъпна работа, ежедневна, постъпателна, изпълнена със знание, усещане, с вслушване в тялото и, разбира се, ранно ставане.

2) ВТОРО:

Над 80% от пушачите избягват слънцето и това е физиологически обусловено:


– отровената от никотин и тежки метали кожа е буквално благодат за развитието на тумори и рак в съчетание със слънчевите лъчи. Пушачите (в над 85%) усещат инстинктивно опасността и стоят под чадърите.

– излагането на слънце (за пушачите) буквално изчерпва витаминно-минералния състав на тялото: на първо място вит. С, а това повлича имунната система, която се опитва да овладее вътрешния разпад.


Тази масирана вътрешна проблематика неусетно кара човек да се крие под плажния чадър, защото иначе физическият срив може да настъпи твърде бързо.

Всеки, абсолютно всеки пушач влиза в описаното, дори и да няма проблеми със слънцето (все още).

Прочетохте добре: все още.

3) ТРЕТО:


Спрете алкохола, вкл. бирата (на слънце).

При пушачите постоянно се отделят и изхвърлят холестеролни плаки, защото ограничителната способност на организма е крайно занижена. Това е един от парадоксите на задържане на, уж, нормалното тегло, което се увеличава главоломно при (евентуално) спиране на цигарите.

От този процес на незадържане страдат бъбреците, черния дроб и, разбира се, дробовете.

Алкохолът предизвиква нездраво потене (на слънце) и:
– натоварва кожата като отделителен орган
– не дава на кожата да регенерира
повишава кръвното налягане и предпоставките за инфаркт, инсулти и белодробна емболия при излагане на слънце (или часове след него) литват в небесата.


4) ЧЕТВЪРТО:

Започвайте деня с:
– студен душ
– наплискване и силно обттриване на тялото със студена вода
– плуване в студена вода (за подготвените)

След приключване на някоя от изброените студови процедури, не се търкайте с груба хавлия, а се разхождайте, размахвайте ръце, приклякайте, движете се активно минута-две, докато кожата остане суха.

Така учите кожата

– да се кръвоснабдява сама
– да устоява на студ
– синтезирате вит. Д дори без излагане на слънце

– засилвате регенерацията на кожните клетки

Последното (регенерацията) дава нов облик на кожата, дори когато е твърде бяла по рождение. След месец-два кожата ви (макар и бяла) ще има здрав леко тъмен отенък, което означава, че вървите към трайна здравословна промяна.

НЕПОЗНАТАТА ГЪВКАВОСТ

Да поразсъждаваме върху снимката.

Клетките (на кожата, на вътрешните органи, на мускулите и сухожилията) от горната, извита и опъната част на тялото са двойно, почти тройно увеличени, разтегнати и издължени в сравнение с тия отдолу.

Същото е и с клетките на таза, задното (в случая дясно) бедро и десния прасец.
Когато позата бъде изпълнена наобратно, същото ще се получи с клетките от другата страна на тялото.


Всяко опъване, разтягане, усукване, издължаване и притискане, кара милиони клетки да се изцеждат (като пране), да се освобождават от натрупаните нечистотии, да прочистват мембраната си и да усилват процесите на приемане и отдаване (обмяната на веществата).

Това е само една поза, приятели, другари и другарки.

Ами ако всеки ден изпълнявате комплекс от, да речем, десет пози?

От петнайсет?


Бързата клетъчна обмяна моментално усилва общата обмяна на веществата, а оттам и имунната система.

Силната имунна система (наред с редовните тренировки, съобразеното хранене и редовното излагане на слънце – рано сутрин, после и през деня) много бързо регенерира кожата, убива раковите клетки, подпомага останалите, витамин Д се изработва и задържа за по-дълго време и…

… и това превръща здравето в стабилна, непоклатима, даваща енергия и увереност функция – като следствие от цялостния начин на живот.

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗАПОМНИМ:

1) НЕ СЪЩЕСТВУВА кожа, сама за себе си.

Кожата е част от функционалността на тялото и е видим облик на вътрешните процеси.
Кожата се променя, когато променим начина, по който функционира тялото – вътре и вън.

За да променим функциите на тялото е необходимо знание, себеобразование и промяна в начина на живот.

Промяната в начина на живот и функциите на тялото започва, разбира се, с промяна на храненето.

Забележка:

Въпроси, профилактика на заболявания, програми за хранене и спорт – на телефон или съобщения


2) КОЖАТА Е нашата “ръка”, протегната към природата: колкото по-дълго е покрита, облечена, навлечена и игнорирана, толкова по-бяла, лесна за изгаряне от слънцето и по-уязвима е.

За да променим това, трябва да променим отношението си към Природата и разбирането за взаимовръзката човек-заобикалящ (ни) свят.

ЕНЕРГИЯТА, приятели, другари и другарки, е неспирна.


Всичко, включително големи тела като планетите, звездите и галактиките са само видимият (за нас) израз на всеобщото движение, взаимопроникване, преливане и промяна.

Когато поставим преграда (бариера, стена, дреха, обувки, маска), ние създаваме изкуствено напрежение, огромно, невидимо за очите налягане, което рано или късно ще помете нашите окаяни, уж, защитни приспособления.

Истиският начин да бъдем част от Всеобщата Взаимосвързаност е да участваме в нея, а това става с премахване на преградите – постепенно, разумно и в съответствие с тренираността, отварянето и промяната на самите нас.

Това е Истинският Път, приятели.

Някои никога в живота си не тръгват по него.

Други се съпротивляват, защото така са възпитани.

Трети си задават въпроси и им е необходима малка крачка или помощ за да направят първата стъпка.

Четвърти имат късмет, защото родителите им са ги научили.

Пети вървят с лекота, с усмивка и удивляват останалите.

Но има нещо, което трябва да знаем:

По пътя вървим заедно.

Колкото повече себеподобни увлечем, толкова по-леко вървим.

И толкова по-приятно.
В КРАЯ:
Всички сме на Пътя, приятели.
Просто се огледайте.


П.С: Ако сте съгласни с написаното или тази статия Ви е харесала, може да я споделите от бутоните по-долу, за да достигне до повече хора.

Leave a Comment

Ако си съглсен с написаното до тук,
може да харесаш страницата във Facebook!

Емил Златев - здраве, спорт, хранене